Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Vil du have mere plads ved din sofa, så vælg et rundt sofabord og runde tæpper

Bor du småt eller ønsker du blot mere luft omkring din sofa, kan det gøres ret let ved hjælp af få ændringer. Læs med her og benyt disse 3 tips til at skabe mere luft i indretningen af din stue.

Trænger din stue til en makeover? Har din stue et kedeligt, klodset og rodet udtryk? Drømmer du om en stue, hvor der er lyst, rummeligt og indbydende og som samtidig emmer af hygge?

Du er slet ikke så langt fra at nå målet som du tror. Ved blot at tænke lidt anderledes og kreativt kan du let og hurtigt opnå din drøm om en rummelig, varm og hyggelig stue – en stue hvor du kan smække benene op og slappe af og byde gæster på en god kop kaffe eller the.

#1: Undgå at sætte alle dine møbler op ad væggen

For at skabe et mere strømlinet, enkelt og rummeligt udtryk i din stue, er det en god idé at skabe luft omkring dine møbler. I stedet for at sætte alle dine møbler op ad væggen, så stil dem midt i rummet.

Sofaen er oftest det mest brugte element i en stue, så hvorfor ikke stille den så den har luft omkring sig, også på bagsiden. Gør du dette, vil du højst sandsynligt opleve at din stue føles større og mere rummelig.

#2: Vælg den rigtige sofa og sæt den i fokus

Sofaen er et centralt element i en stue, og er derfor med til at definere dig og din indretningsstil. Sofaen er et samlingspunkt for hele familien. Det er her i hygger sammen og nyder hinandens selskab.

Derfor skal din sofa passe til dig, din stil og din families behov. Den skal være indbydende for jer alle og skabe den helt rigtige stemning. Trænger din stue til en ny, flot sofa, finder du et stort udvalg af sofaer fra Illumsbolighus, i høj kvalitet, i alle størrelser, med og uden chaiselong eller puf – her finder med sikkerhed en sofa til din nye, flotte stue.

#3: Ind med de runde møbler

Skift det klodsede, firkantede sofabord ud med et rundt et – og gerne et med slanke ben. Et rundt sofabord fylder mindre og skaber mere plads om sig. Skift ligeledes de gamle, firkantede gulvtæpper ud med et eller flere runde tæpper i en lys farve.

De runde “kanter” gør ikke kun at din stue får et flot æstetisk udtryk, men det bidrager også til at din stue vil synes større.